FORMES DE PAGAMENT

Targetes
VISA
AMERICAN EXPRESS
MasterCard
Diners Club
Es realitzarà un càrrec automàtic en la seva targeta, en el moment en què processi la comanda. Aquesta operació es realitzarà a través d’un servidor segur de Distribucions Taqui, qui garanteix la confidencialitat de les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la seva comunicació a tercers estranys a la relació jurídica, conforme al que s’estableix en la Llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’empresa podrà sol·licitar al client dades complementàries que permetin verificar que la compra ha estat realitzada pel titular de la targeta.

Transferència Bancària
L’usuari realitzarà una transferència bancaria a Distribucions Taqui per import total de la comanda utilizant el número de comanda con a concepte.

FORMA D’ENVIAMENT

Zona de entrega
Distribucions Taqui realitzarà el lliurament mitjançant un servei de missatgeria en un termini màxim de 5 dies en la Península a partir de l’acceptació del pagament pel banc corresponent.

La mercaderia paquet serà lliurada en el domicili indicat pel client.Distribucions Taquigaranteix l’enviament en els terminis anteriorment indicades de tots els productes que tenim en estoc en el nostre magatzem per a totes les comandes que siguin rebuts en les nostres oficines abans de les 17.00 hores, una vegada és autoritzat el pagament. Les comandes rebudes en dissabtes, diumenges i festius es consideraran rebuts el primer dia laborable posterior a aquest.

Despeses d’enviament

Se aplicarà un recàrrec en cada comanda en concepte de despeses de transport:
Península: COST DE TRANSPORT: 9,90 €*. 48-72h
Recollida en Taqui: COST DE TRANSPORT: 0,00€. – 24h
Enviaments GRATIS a partir de 75,00€. 48-72h

DEVOLUCIONS

Si durant els 7 dies posteriors a la recepció de la comanda el client desitja retornar el producte, el nostre Departament d’Atenció al Client realitzarà les gestions necessàries per a tramitar la devolució sota les següents condicions:

Els productes hauran de retornar-se en el seu embalatge i estat original. El client disposarà de site dies naturals des de la recepció de la comanda per a resoldre el contracte sense incórrer en penalització ni cap despesa.

Productes defectuosos o en mal estat.

Si el client detecta que el producte rebut es troba defectuós o en mal estat, haurà de posar-se en contacte amb Distribucions Taqui en els 7 dies hàbils posteriors a la recepció de la comanda, on es realitzaran les gestions necessàries per a reemplaçar-lo per un nou en perfecte estat i sense cap càrrec addicional.
Si el producte no es troba disponible, Distribucions Taqui podrà oferir un producte similar o procedirà a retornar l’import que el client hagi abonat, inclosos les despeses d’enviament, d’acord amb la forma de pagament utilitzada en la compra.

CANCEL·LACIONS

Les cancel·lacions seran acceptades en comandes que no hagin estat enviades al domicili indicat pel client. Si la mercaderia ha estat enviada serà considerat devolució del producte. Veure devolucions.

L’empresa accepta la cancel·lació de comandes, ja sigui a través de la seva pàgina web o través de qualsevol dels mitjans d’accés o contacte amb Distribucions Taqui sempre que la comanda no hagi estat enviada.