Des del 1958, l’avi Ramón comença a dedicar-se a la venda d’embotits cuits i curats. Més endavant, el seu fill Eustaqui Ferrer s’incorpora a la venda i junts comencen a adquirir la confiança de molts clients.

L’experiència i les ganes aconsegueixen que grans empreses especialitzades del sector confiïn en ells i ben aviat l’empresa passa a ser el seu representant arreu del territori. A poc a poc, va creixent l’activitat i de la petita oficina de casa, passen a ubicar-se a unes noves instal·lacions dotades d’oficines i magatzem. És a partir d’aquí que neix la marca i nom de l’empresa actual, Distribucions TAQUI.

ANY 1988

DISTRIBUCIONS TAQUI LA GARRIGA, RESTAURACIO I DELICATESSEN

ANY 1996

DISTRIBUCIONS TAQUI LA GARRIGA, RESTAURACIO I DELICATESSEN

ANY 2007

DISTRIBUCIONS TAQUI LA GARRIGA, RESTAURACIO I DELICATESSEN

Any darrere any, l’empresa s’especialitza cada cop més en el comerç tradicional i en l’hostaleria, personalitzant el tracte amb el client i aportant la nostra experiència en el sector. A causa de la demanda dels nostres clients, l’empresa amplia el catàleg de productes. De mica en mica, i a través d’una selecció acurada, l’empresa incorpora de forma esglaonada al seu catàleg: formatges, productes de l’ànec, fumats, conserves, vins i caves.

Actualment la tercera generació de la família i un grup de treballadors molt implicats en l’empresa, fan que Distribucions TAQUI compti amb un gran nombre de clients fidels i històrics, i sigui un referent en qualitat i servei.